FUSIONWOK

FUSIONWOK Take Away * Delivery * Bar * Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2817 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FusionWok. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2022 om 16:57 Not tasty at all. Couldn’t eat it. And also they forgot my drink. Wasted money. Zonde geld!
19 jun 2022 om 21:09 Er zaten veel botjes los door de gegrilde kip ook scherpe kleine stukjes ,je moest oppassen dat je deze niet doorslikte ,ik ben niet iemand die gauw reageert ,maar mijn had er ook last van door zijn eten ,nassi was goed , gegrilde kip dus er slecht
6 jun 2022 om 16:31 Lekker eten, voldoende groot portie
5 jun 2022 om 18:20 Heerlijk eten!
25 mei 2022 om 18:14 super snel bezorgd
8 mei 2022 om 20:13 Portion size was exactly right, the duck was very nice and not tough to chew. Loved that there were so many beansprouts! The loempias were exceptional as well.
28 apr 2022 om 22:47 De bezorgtijd was iets langer dan ze hadden beloofd. De paksoi was lekker maar de nasi was een beetje droog.
25 apr 2022 om 8:23 Food was really very good indeed. Well flavoured, cooked well and delivered hot. Couldn't fault it.
24 apr 2022 om 21:38 De spicy tofu was heel goed met lekkere groenten erbij. Een aanrader! Helaas was het blikje cola dat ik erbij had besteld niet meegekomen. Volgende keer beter.
21 apr 2022 om 21:03 Lekker en snel
19 apr 2022 om 14:00 Despite a name that suggests that the food will cater to local tastes, Fusion Wok has the most authentic Asian food in Enschede. Incredible flavors that are hard to find anywhere else. Just don't get cocky, when they say spicy, it's not Dutch "spicy"
11 apr 2022 om 10:34 I don't know who came up with the idea of putting soup in a bag, but I had soup all over my floors. One bag was punctured by bones, the other badly sealed and both dripping everywhere. Food was pretty much tasteless and just sad. Delivery was ok.