FUSIONWOK

FUSIONWOK Take Away * Delivery * Bar * Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2611 beoordelingen
14 dec 2018 om 21:15 Not even delivered by the time of getting this review. Total crap. Should even include an option of not delivered at all.
9 dec 2018 om 21:47 Het eten was heerlijk en ze hebben goede service
7 dec 2018 om 20:21 Twee uur gewacht op de bestelling.
4 dec 2018 om 21:33 Hele slechte bezorging, ik en mn kids moesten 3 uur wachten voordat we een keer konden eten! Na 2,5 uur wachten gebeld, en krijg je nog niet eens een verontschuldiging of een compensatie. Zeer slecht.
27 nov 2018 om 22:20 We hebben 2 uren moeten wachten, te lang voor een take away maaltijd.
25 nov 2018 om 19:03 15 minuten te laat. Maar bezorger maakte keurig zijn verontschuldigingen. Eten was erg lekker, maar niet meer warm
23 nov 2018 om 19:11 I liked Fusion Wok but after that order.. The wort wok ever! Delivery too!
10 nov 2018 om 19:54 Het eten was een uur te laat. En was gewoon koud. Al met al heel slecht. Zal hier nooit meer bestellen
10 nov 2018 om 19:41 2 uur gewacht op mijn eten, belachelijk
10 nov 2018 om 19:21 lauw / smakeloos / waterige saus/ veel te laat ik ga hier nooit meer bestellen
10 nov 2018 om 13:34 2 uur moeten wachten op de bestelling.
9 nov 2018 om 20:10 Bezorging duurde erg lang. Kip in Bali saus en kip saté waren lekker, daging smoor vlees had veel vet stukjes.